Återbrukslounge

Välkommen att besöka Återbruksloungen 21-26 mars vid Vattentorget i Växjö.

Tillsammans gör vi skillnad

Den 21-26 mars är det Earth Week - Växjös hållbarhetsvecka. I anslutning till Earth Week har en hållbarhetskampanj tagits fram i kommunkoncernen, där även SSAM medverkar. Kampanjen "Tillsammans gör vi skillnad för morgondagens Växjö" startar den 14 mars och håller på i tre veckor.


Hållbarhetskampanjen har till syfte att inspirera och tipsa invånare, besökare och företagare till att bli mer hållbara, samt att berätta om vårt gemensamma hållbarhetsarbete.

Kampanjen består av två delar – en som är central för att väcka intresse och en del där vi själva lyfter fram tips och exempel från vår verksamhet.

Gilla och dela på Facebook

På måndagar, onsdagar och fredagar presenteras ett nytt tema med tips eller berättelser från vår verksamhet. Kampanjen sker i första hand i sociala kanaler, här kan du följa SSAM på vår Facebook-sida.

Häng på och lär dig mer du också. Gilla och dela gärna våra inlägg!

Återbruket flyttar ut under Earth week

SSAMs återbrukslounge kommer under Earth Week den 21-26 mars att finnas på Vattentorget i Växjö. Det är en mobil förlängning av Återbruket på Norremarks kretsloppspark.

Du som besökare kan lämna prylar som inte längre kommer till användning – och som någon annan istället kan ha nytta av. Hittar du något fint, får du ta det med dig! Vi vill få ännu fler att återbruka, som ett sätt att göra skillnad och ta tillvara våra gemensamma resurser.

Öppettider: måndag - fredag klockan 12-18, lördag klockan 10-14. Välkommen!

Återbruket på Norremark kommer att vara öppet som vanligt under perioden.

Bild

SSAM sätter fokus på hållbarhet vecka 11-13.

Senast uppdaterad: 15 mars 2022