Vi har för närvarande mycket hög belastning i kundtjänst. Du vet väl om att du här på ssam.se kan få svar på de flesta av dina frågor? Om du inte hittar ditt svar här vänligen återkom senare, antingen via vårt kontaktformulär, info@ssam.se eller 0470-59 95 00 .

Stäng meddelande

Pantamera Express på Norremark

På Norremarks kretslopsspark i Växjö har du möjligheten att panta 100 burkar på 2 minuter. Så ta med dig panten nästa gång du ska till återvinningscentralen. Kolla in i videon ovan hur maskinen fungerar.

Pantamera Express är särskilt framtagen för att underlätta för dig som vill panta mycket på en gång. Istället för att panta varje burk och PET-flaska för sig, häller du i förpackningarna direkt ner i ett stort fack. Maskinen sorterar och räknar sedan panten, vilket går fort eftersom kapaciteten är ungefär 100 förpackningar på ett par minuter.

När du pantat kan du välja mellan att få panten utbetald till ditt PayPal-konto eller via ClearOns betalcheckar, som du kan handla för i de allra flesta dagligvarubutiker. Dessutom kan du välja att skänka dina pantpengar till Världsnaturfonden WWF.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 augusti 2019