Många kundmöten och populärt seminarium på matmässan i Växjö

SSAM deltog under fredagen och lördagen på MAT 2019 i Växjö. I vår monter kunde man ställa frågor och titta på fyrfackskärlen och hur de töms i fyrfacksbilen. I konserthuset anordnades ett seminarium med stjärnkocken Paul Svensson.

– Vi vill komma ut och träffa våra kunder för att kunna visa och prata om vad vi gör. Jag hoppas också att vi kan inspirera våra kunder till att sortera och återvinna mer, säger Jessica Cedervall, vd på SSAM.

Seminariet var fyllt till sista plats. Paul Svensson delade med sig av ett synsätt på mat där det inte finns till exempel blast eller sump, utan allt är en råvara. Genom att ta tillvara på mer kan vi gemensamt minska de matrester som hamnar i den bruna påsen.

I klippet ovan kan du se våra höjdpunkter från MAT 2019. Bland annat berättar Paul Svensson vad han tycker om Matsvinnsköket som stod öppet i Teaterparken och bjöd besökarna på svinnmatsbuffé.

Senast uppdaterad: 17 september 2019