SSAM-jacka i varselfärger hänger över ryggstödet på en stol.

Jobba hos SSAM

Intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster och kan läsa mer om hur det är att arbeta på SSAM.

Vi söker en transportledare till Älmhult

Vi söker en engagerad och strukturerad transportledare till enheten för insamling och transport med placering på kontoret i Älmhult. I rollen som transportledare kommer du att ansvara för den daglig driften av insamlingen av hushållsavfall i Älmhult och Markaryds kommuner.

Södra Smålands avfall och miljö erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser.

Vi lyckas genom att ha engagerade medarbetare, utgå från kundens behov och genom att samverka med andra. Vår långsiktiga vision är ett Småland utan avfall.

Vi på SSAM jobbar efter vår värdegrund med värdeord som glädje, respekt, framåtanda, hållbarhet och tillsammans.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att utifrån verksamhetens fastställda behov och målsättningar, leda och fördela det operativa arbetet. I din roll som transportledare kommer du att ansvara för arbetsledningen av våra chaufförer. Det är viktigt att du samverkar med både chaufförer och kunder för att skapa förutsättning för en god arbetsmiljö och på andra sätt bidra till bra och effektiv insamling av hushållsavfall. God planeringsförmåga och logistiken i fokus är viktigt när du hanterar de bokningar som inkommer via telefon, e-mail och digital fordonskommunikation.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med enhetschef, kundtjänst, administratör, entreprenadsamordnare och avfallsrådgivare. I tjänsten ingår att ha kontakt med både företagare, fastighetsägare och kommuninvånare. Du kommer att ansvara för att samtliga fordon underhålls. Som transportledare rapporterar du till enhetschefen för insamling och transport.

Eftersom du kommer att besöka de olika ägarkommunerna så måste du ha B-körkort.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du

  • Har minst gymnasieutbildning
  • Minst 5 års erfarenhet i arbetsledande roll
  • Har kunskaper i Officepaketet samt verksamhetssystemet EDP
  • Har erfarenhet av avfallstransporter och logistik
  • Har C-körkort
  • Vana att både leda och delta i projekt
  • Vana av kundkontakter via telefon, mail och kundbesök
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och kan kommunicera på engelska.

Vi erbjuder ett fritt arbete med stort eget ansvar där du får möjlighet att påverka kommunernas avfallshantering. Viktigt i arbetet är att du får saker gjorda, är strukturerad och målmedveten. Dessutom klarar du av att hantera och prioritera flera arbetsuppgifter samtidigt.

Vi söker en transportledare som med engagemang, glädje, mod och nytänkande leder sina medarbetare mot våra uppsatta mål. Vår kultur bygger på kundfokus, samarbete, ansvar och ordning och reda där alla individer räknas och där prestigen inte bromsar. Din primära uppgift blir att leda och fördela det operativa arbetet med fokus på kund, kvalité och säkerhet. Du ser till att rätt person är på rätt plats, har rätt information och bra förutsättningar att göra sitt jobb.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tillsvidareanställning
Omfattning : Heltid
Tillträde : Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-28 23:59

Kontakt

Ingela Malmgren, HR ansvarig
tel 0470-59 95 35
ingela.malmgren@ssam.se

Gert Hansson, Enhetschef I & T
tel: 070-864 18 19

Ansök redan idag! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Spontansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kunniga och drivna personer inom allt från chaufförsyrket till ingenjörer. Skicka din spontansökan till info@ssam.se och berätta vad just du kan bidra med till SSAM.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på SSAM? Lär känna våra medarbetare och läs om deras jobb.

Senast uppdaterad: 21 april 2023