SSAM-jacka i varselfärger hänger över ryggstödet på en stol.

Jobba hos SSAM

Intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster och kan läsa mer om hur det är att arbeta på SSAM.

HR-ansvarig ‑ sök senast 27/10

Vill du leda HR-arbetet i ett expansivt företag som ligger i framkant gällande hållbar avfallshantering? Trivs du i en roll där strategiska frågor blandas med operativa och där du bidrar med ett affärsnära HR stöd? Då passar denna tjänst dig!

I rekryteringen samarbetar vi med Unik Resurs. Sista ansökningsdag är den 27/10.

Läs mer och ansök: Lediga jobb - Unik Resurs Länk till annan webbplats.

________________________________________________________

Miljöchef ‑ sök senast 8/11

Vill du i en övergripande roll i en ung organisation vara med i vårt arbete mot en hållbar framtid? Ta då chansen när vi söker en miljöchef till Södra Smålands avfall och miljö.

Vi står inför en ny tillståndsprövning av våra två större avfallsanläggningar som är A- respektive B-anläggningar. Våra miljötillstånd och relationen med våra tillsynsmyndigheter är avgörande för vår möjlighet att driva och utveckla verksamheten. Vi söker därför dig som har gedigen erfarenhet av tillståndsprocesser och förmåga till värdeskapande dialog med myndigheter. Tillsammans med övriga medarbetare ansvarar du för att bolaget har ett fortsatt högt fokus och effektivt arbete inom miljö och hållbarhet.

Läs mer och ansök! Länk till annan webbplats.

________________________________________________________

Spontansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kunniga och drivna personer inom allt från chaufförsyrket till ingenjörer. Skicka din spontansökan till info@ssam.se och berätta vad just du kan bidra med till SSAM.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på SSAM? Lär känna våra medarbetare och läs om deras jobb.

Senast uppdaterad: 18 oktober 2021