SSAM-jacka i varselfärger hänger över ryggstödet på en stol.

Jobba hos SSAM

Intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster och kan läsa mer om hur det är att arbeta på SSAM.

Vi söker vikarierande redovisningscontroller

Vill du arbeta som redovisningscontroller i ett miljömedvetet bolag där du tillsammans med dina kollegor utgör en viktig länk mellan affär, verksamhet och ekonomi? Då är detta uppdraget för dig!

Som redovisningscontroller hos oss jobbar du med analys och uppföljning av verksamhetens alla olika delar både av intäkter och kostnader. I samarbete med enhetschefer, projektledare och miljöingenjörer tar du fram budget, bokslut och uppföljningar. Processförbättringar är en naturlig del i arbetet.

Verksamheten är till största delen taxefinansierad och uppföljning av respektive taxekollektiv är en viktig del. Du har en aktiv roll i månads, del/årsbokslut samt är en del av ekonomifunktionen. Du hanterar löpande ärenden och är ett viktigt stöd åt verksamheten och dess ansvariga avseende ekonomi. Då organisationen är liten finns det en bredd i tjänsten med stor variation av arbetsuppgifter från enklare till avancerade ekonomiuppgifter.

Välkommen med din ansökan.

Läs mer och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Spontansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kunniga och drivna personer inom allt från chaufförsyrket till ingenjörer. Skicka din spontansökan till info@ssam.se och berätta vad just du kan bidra med till SSAM.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på SSAM? Lär känna våra medarbetare och läs om deras jobb.

Senast uppdaterad: 19 september 2022