SSAM-jacka i varselfärger hänger över ryggstödet på en stol.

Jobba hos SSAM

Intresserad av att jobba hos oss? Här hittar du våra lediga tjänster och kan läsa mer om hur det är att arbeta på SSAM.

Inför sommaren 2022 behöver vi stärka upp vårt kundtjänstteam i Växjö med två serviceinriktade semestervikarier. Kanske är du student och söker ett extrajobb jämte studierna? Du har gymnasial utbildning och minst ett års tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänst, med kundkontakter eller försäljning.

Upplärningen kommer ske under våren med start i mitten av maj och du förväntas jobba halvtid under en månad under upplärningen. Efter sommaren kan det även bli aktuellt med timanställningar under hösten.

I kundtjänst besvarar du bland annat frågor om fakturor, abonnemang, ägarbyte, ärendehantering och insamlingssystemet fyrfack som riktar sig till villor och fritidshus. Tillsammans verkar hela teamet, som består av fem medarbetare, för att ge bästa tänkbara service och kvalitet till samtliga kunder.

Läs mer om tjänsten och gör din ansökan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi söker en transportledare till avdelningen för insamling och transport med placering på kontoret i Älmhult. I rollen som transportledare kommer du att ansvara för den daglig driften av insamlingen av hushållsavfall i Älmhult och Markaryd samt arbetsledning av chaufförerna. Du följer upp dina medarbetare individuellt utifrån satta mål och rutiner. Du genomför löne- och medarbetarsamtal, ansvarar för budget och uppföljning samt är ansvarig för chaufförernas arbetsmiljö.

Det är viktigt att du samverkar med både chaufförer och kunder för att skapa förutsättning för en god arbetsmiljö. Via telefon, e-mail och modern fordonskommunikation hanterar du bokningarna som inkommer på ett logistiskt bra sätt.

Läs mer om tjänsten och gör din ansökan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Spontansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kunniga och drivna personer inom allt från chaufförsyrket till ingenjörer. Skicka din spontansökan till info@ssam.se och berätta vad just du kan bidra med till SSAM.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på SSAM? Lär känna våra medarbetare och läs om deras jobb.

Senast uppdaterad: 10 januari 2022