Mitt SSAM

Här på Mitt SSAM kan du hitta det som rör ditt abonnemang. Just nu efterlyser vi e-postadresser och telefonnummer till våra kunder.

Via menyn på sidan hittar du dina abonnemangsuppgifter, olika blanketter, information om faktureringen, en sökruta där du kan se din nästa hämtningsdag och även ett kontaktfomulär där du kan skicka in ditt ärende till oss.

Fyll i e-postadress och telefonnummer

SSAM blir allt mer digitalt och vill minska pappersutskicken. Därför behöver vi din e-postadress och ditt telefonnummer för att lättare kunna nå dig med information digitalt. Har du inte anmält detta till oss? Fyll i e-postadress och telefonnummer genom att logga in här på Mina Sidor. Du kan även skicka in det i ett formulär, mejla till oss via info@ssam.se eller ring till oss på 0470-59 95 00.

Vi kommer framöver att skicka färre brev till våra kunder. Vill du ha den information vi skickar digitalt kan du ansluta dig till Kivra – en trygg och säker digital brevlåda för viktig post från
myndigheter och företag. Registera dig till Kivra.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Få påminnelse om tömning av trädgårdsavfall

Du som har abonnemang för trädgårdsavfall kan få påminnelse om tömning via sms och/eller e-post. Om du vill ha detta måste du logga in på Mina Sidor. Instruktioner för påminnelse via sms och/eller e-post.

Nyhetsbrev via e-post

Om du fyller i din mejladress i Mina sidor får du automatiskt vårt digitala nyhetsbrev, med information, tips och inspiration. Anmälan till det digitala nyhetsbrevet.öppnas i nytt fönster

En kvinna sitter med en läsplatta med SSAM:s nyhetsbrev på.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 november 2020