Vi har för närvarande mycket hög belastning i kundtjänst. Du vet väl om att du här på ssam.se kan få svar på de flesta av dina frågor? Om du inte hittar ditt svar här vänligen återkom senare, antingen via vårt kontaktformulär, info@ssam.se eller 0470-59 95 00 .

Stäng meddelande

Mitt SSAM

Här på Mitt SSAM kan du hitta det som rör ditt abonnemang. Just nu efterlyser vi e-postadresser och telefonnummer till våra kunder. Läs mer nedan.

Via menyn till höger hittar du dina abonnemangsuppgifter på Mina sidor, olika blanketter, inoformation om faktureringen, en sökruta där du kan se din nästa hämtningsdag och även ett kontaktfomulär där du kan skicka in ditt ärende till oss.

Fyll i e-postadress och telefonnummer

SSAM blir allt mer digitalt och vill minska pappersutskiken. Därför behöver vi din e-postadress och ditt telefonnummer för att lättare kunna nå dig med information digitalt. Har du inte anmält detta till oss? Fyll i e-postadress och telefonnummer genom att logga in här på Mina Sidor. Du kan även skicka in det i ett formulär, mejla till oss via info@ssam.se eller ring till oss på 0470-59 95 00.

Vi kommer framöver att skicka färre brev till våra kunder. Vill du ha den information vi skickar digitalt kan du ansluta dig till Kivra – en trygg och säker digital brevlåda för viktig post från
myndigheter och företag. Du ansluter dig till Kivra här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nyhetsbrev via e-post

Om du fyller i din mejladress i Mina sidor får du automatiskt vårt digitala nyhetsbrev, med information, tips och inspiration. Du kan även registrera dig för att ta del av nyhetsbrevet här.

En kvinna sitter med en läsplatta med SSAM:s nyhetsbrev på.
Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 december 2019