Ledig tjänst som miljöingenjör

Vi söker en miljöingenjör, gärna med tidigare erfarenhet från avfallsbranschen och god kännedom om gällande lagstifning.

Vill du arbeta som miljöingenjör i ett spännande, miljömedvetet bolag där du som specialist får hantera frågor som berör våra anläggningar och våra tillstånd? Du hanterar våra miljötillståndärenden, fungerar som specialist i tillståndsfrågor, hanterar års och miljörapporter. Då är detta tjänsten för dig!

Som miljöingenjör hos oss har du som uppgift att handlägga och driva våra tillståndsärenden, handlägga operativa miljöfrågor för att ställda miljökrav efterlevs. Internt fungerar du som en viktig rådgivare till företagets olika verksamheter gällande miljöfrågor och tillstånd. Du ansvarar för att upprätta miljö- och årsrapporter för våra anläggningar. Bevakning av miljölagstiftning inom vårt område är en viktig del av arbetet. Andra förekommande arbetsuppgifter är bedömning av vattenprover, systemansvar för vårt kemikaliedatasystem och uppföljning av villkorsstatistik.

I ditt arbete har du många kontakter med myndigheter och konsulter och du föredrar ofta dina ärenden för myndigheter och inför beslut. För att ha god omvärldsbevakning håller vi oss bland annat uppdaterade genom olika nätverk.

Läs hela annonsen och ansök senast 2021-05-16 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Senast uppdaterad: 21 april 2021